https:\/\/data.cityofnewyork.us\/City-Government\/NYC-Street-Centerline-CSCL-\/exjm-f27b\/data<\/A><\/SPAN><\/P><\/P>
Vytvořil jsem geodatabázi pro tyto soubory pod feature datasetem TransNet. Přidal jsem data ulic NYC do datasetu. Stáhl jsem nástroj "Add GTFS to a Network Dataset", který mi pomáhá vytvořit multimodální síť z výše uvedených dat. První krok, "Generate transit lines and stops," byl úspěšně proveden v ArcCatalog 10.6 a přidal dvě feature třídy "TransitLines" a "Stops" do feature datasetu pro všechny výše uvedené GTFS soubory, které jsem vložil do nástroje. Nicméně u kroku 2, "Generate Stop Street Connectors," nástroj vyprodukoval následující chybu v kroku 8 z 14 pro část týkající se wheelchair:<\/P>
<\/P>
Zprávy:
Spouštím: GenerateStop2StreetConnectors C:\\Users\\Leah\\Downloads\\HCBestRs18BU.gdb\\TransNet C:\\Users\\Leah\\Downloads\\HCBestRs18BU.gdb\\TransNet\\NYCStreets # 40 metrů
Čas spuštění: Čt 26. dubna 20:50:29 2018
Spouštím skript GenerateStop2StreetConnectors...
Zarovnávám zastávky k síti ulic...
Vytvářím spojovací linky mezi zastávkami a ulicemi...
Zpracovávám wheelchair_boarding...
Vytvářím vrcholy v ulicích na místech zastávek...
(Tento krok může chvíli trvat.)
Nepodařilo se vygenerovat spojení zastávka-ulice.
Nepodařilo se spustit skript GenerateStop2StreetConnectors...<\/P>
Sledování chyb (traceback):
Soubor "c:\\program files (x86)\\arcgis\\desktop10.6\\ArcToolbox\\Toolboxes\\scripts\\GenerateStop2StreetConnectors.py", řádek 289, v <module>
arcpy.management.Integrate([[outStreetsSplit, 1], [TempSnappedStops, 2]])
Soubor "c:\\program files (x86)\\arcgis\\desktop10.6\\arcpy\\arcpy\\management.py", řádek 2128, v Integrate
vyvolat e
ExecuteError: CHYBA 999999: Chyba při vykonávání funkce.
Neplatná topologie [Negativní valence bodu.]
Nepodařilo se provést (Integrate).<\/P>
Nepodařilo se provést (GenerateStop2StreetConnectors).
Selhalo ve Čt 26. dubna 21:11:26 2018 (uplynulý čas: 20 minut 56 sekund)<\/P>
<\/P>
Použil jsem nástroj check geometry, abych ověřil, že není něco špatně s třemi feature třídami nyní v datasetu, a pouze data ulic NYC vykázala chyby krátkých segmentů linií. Použil jsem nástroj repair geometry k jejich odstranění. Poté jsem nástroj spustil znovu a dostal stejnou chybu. Nevím, jak to opravit. Pokud to nelze opravit, mohu to stále použít k vytvoření své sítě? <\/P>
<\/P>
Děkuji!<\/P><\/BODY><\/HTML>