odkaz<\/A>)<\/STRONG> s tranzitním feedem z transitfeeds.com. Použil jsem průvodce pro řešení problémů z tohoto návodu, abych zjistil, co je špatně, ale stále jsem v temnotě.<\/P><\/P>
Vím, že moje síť ulic funguje, protože výsledkem jsou vždy cesty uskutečněné zcela pěšky. Také vím, že náklady na cestu pěšky nejsou nesprávně vypočítány tak, aby trvala méně času než použití možností tranzitu, protože jsem vypočítal cesty pěšky, které jsou správně hlášeny jako trvající několik hodin, a network analyst stále nepoužívá tranzit.<\/P>
<\/P>
Také vím, že problém není způsoben nějakou zásadní chybou při vytváření sítě, protože vytvoření sítě vede k velmi málo chybám: pouze čtyři tranzitní zastávky mají neplatnou geometrii. Také po vytvoření sítě vždy spustím nástroj "Get Network EIDs".<\/P>
<\/P>
Analýzy vždy provádím na konkrétní den nebo datum a zkoušel jsem spouštět analýzy na mnoha kombinacích konkrétních dat, dnů v týdnu a časů dne.<\/P>
<\/P>
Myslím si, že network identifier tool<\/STRONG> ukazuje, že mé ulice, tranzitní zastávky přichyceny k ulicím, spojovací linky, tranzitní zastávky a tranzitní linky jsou všechny správně propojeny. První obrázek zde je network identify, když jsem vybral tranzitní zastávku. Druhý je, když vyberu jednu z přichycovaných k ulicím tranzitních zastávek. Oba ukazují (Mám pravdu?), že jsou propojeny se sousedními sítěmi: silnicemi, tranzitními linkami a linkami spojujícími zastávky s přichycovanými k ulicím zastávkami.<\/P>
<\/P><\/P><\/P>Zde jsou mé nastavení konektivity. <\/STRONG>Zkoušel jsem také změnit "stops_snapped2streets" na "honor" a znovu vytvořit síť, ale nevyřešilo to problém.<\/P>
<\/P><\/P><\/P>Jsem bezradný. Opravdu ocením jakékoli tipy, které byste mi mohli dát.<\/P><\/P>Díky<\/P><\/BODY><\/HTML>