<\/HEAD>
Dobrý den,<\/P>
<\/P>
Doufám, že jste všichni v bezpečí, zdraví a zachováváte si duševní rovnováhu.<\/P>
<\/P>
Pracuji pro malou neziskovou organizaci a hledáme způsob, jak vyvinout geospatialní mobilní rámec pro sběr dat v terénu pro naše dobrovolníky. Zpočátku se zdálo, že Collector for ArcGIS bude ideální nástroj, ale právě jsem mluvil s ESRI zástupcem a informoval mě, že každý dobrovolník, který by pro nás používal Collector, by také musel mít účet ArcGIS Online Creator. Pokud je to pravda, museli bychom zakoupit 10-25 těchto licencí a sotva máme rozpočet na zakoupení jedné licence pro naši organizaci. Možná jsem otázku ohledně uživatelů položil nesprávně. Zdá se mi divné, že by každá společnost používající Collector musela mít různé uživatelské účty pro všechny své terénní pracovníky, kteří jej používají ke sběru dat. Ale možná si větší společnosti mohou dovolit i další uživatele.<\/P>
<\/P>
Zdá se tedy, že naší jedinou možností pro nasazení bezplatného geospatialního mobilního rámce pro sběr dat v terénu je použití AppStudio? Pokud je tomu tak, jak obtížné je vytvořit a nasadit aplikaci? Byla by to poměrně jednoduchá aplikace. Máme zájem o to, aby uživatelé mohli umisťovat body a\/nebo kreslit polygony a zároveň měli možnost vyplnit formulář o lokalitě. <\/P>
<\/P>
Jakákoli rada ohledně implementace by byla velmi oceněna a přeji hezký zbytek dne.<\/P><\/BODY><\/HTML>