<\/HEAD>
Konečně se snažím vygenerovat polygonální povodí a liniové toky pro asi 25 malých povodí, která jsou navzájem propojena v atributech, kde jsou segmenty toku propojeny atributem nextDown. Prošel jsem základním procesem v ArcHydro a vytvořil toto, ale právě jsem si uvědomil, že potřebuji kalibrovat výsledky na stanice měření průtoku, které nejsou umístěny na výtoku povodí nebo na soutoku toku. Proto se snažím zjistit, jak rozdělit vygenerované povodí v místě měření (což jsem udělal přidáním pour point na stanici a výpočtem podpovodí a poté použitím Union s původními povodími), ale nyní jsem zaseknutý při pokusu o znovuvytvoření propojujících atributů tak, aby správně zohledňovaly nové povodí. Přiřadil jsem HydroID novým prvkům (rozdělené povodí a rozdělený segment toku) pomocí příkazu z Attribute Tools, ale když se pokusím spustit Find Next Downstream Line, běží správně, ale ignoruje vložené prvky (předpokládám, že protože nebyly začleněny do základní sítě uzlů).<\/P>
<\/P>
Existuje nějaký způsob, jak vytvořit nové uzly pro zahrnutí těchto nových prvků, nebo k tomu přistupuji úplně špatně a existuje nějaký jiný (dřívější v procesu) způsob, jak to udělat?<\/P>
<\/P>
Jakákoli pomoc by byla velmi oceněna a mohu poskytnout více detailů\/screenshotů, pokud bude potřeba.<\/P><\/BODY><\/HTML>