<\/HEAD>
Můj současný produkční setup má dvě virtuální stroje Server2012R2 s 4CPU, 32GB RAM a nainstalovaným Arcgis Server 10.3.1. Servery jsou nakonfigurovány s integrovanou Windows autentizací.<\/P>
Nedávno byl vydán nový GIS viewer a počet uživatelů výrazně vzrostl, což způsobilo problémy s výkonem. Statistiky arcgis serveru ukazují 500.000 požadavků denně. <\/P>
Zabbix monitoring ukázal, že lsass.exe v průměru využívá 25 % zdrojů CPU. Po nějakém pátrání na internetu jsem zjistil, že to souvisí se SSL a\/nebo autentizací z IIS a předpokládal jsem, že webadaptory způsobují vysoké zatížení CPU procesem lsass.exe.<\/P>
Proto jsem přesunul webadaptory na dva samostatné virtuální stroje a zatížení CPU procesem lsass.exe se přesunulo s nimi, takže jsem byl schopen vyřešit problém s výkonem, protože hlavní procesy Arcgis Serveru nyní mají k dispozici více zdrojů CPU. <\/P>
Je normální mít takové zatížení CPU procesem lsass.exe při 500.000 požadavcích denně? <\/P>
Existují způsoby, jak snížit zatížení CPU procesem lsass.exe? <\/P>
Pokud někdo má více informací o tomto, prosím sdílejte, protože virtuální stroje nejsou v mé současné organizaci levné a chci si být jistý, že jsem zde učinil správná rozhodnutí.<\/P><\/BODY><\/HTML>