<\/HEAD>
Jsem v ESRI velmi nový - a doufám, že najdu *nějaký* způsob, jak tento formulář dostat na unikátně adresovatelnou stránku, aby jej personál mohl rychle upravovat\/třídit: (více níže)
<\/P>
...nefunguje mi, když je tento formulář K DISPOZICI POUZE po kliknutí na ikonu, když jste na webové mapě... na mapě může být desítky ikon a personál musí být přímo přesměrován k úpravě konkrétní položky jako je tato. <\/P>
Opravdu ocením jakékoli návrhy.
<\/P>
Pozadí:<\/P>
Implementovali jsme "Crowdsource Reporter" pro veřejné podání. Tato podání z 8 různých kategorií ("domains", věřím) jsou získávána z AGOL přes FME (ETL), poté jsou odesílána\/konsolidována do *jednoho* seznamu na našem Intranetu (sharepoint 2013 seznam). Udělali jsme to takto místo použití "crowdsource manager", protože veřejné domény se nerovnají našim 13 interním oddělením, která spravují problémy - takže jsme vytvořili webmapy, které filtrují různé vrstvy tak, aby byly specificky přizpůsobeny konkrétním problémům každého oddělení (typy problémů) z těchto domén.<\/P>
Chtěl bych, aby každá záležitost\/položka v sharepoint intranetovém seznamu (který je kategorizuje pro personál jako "nové", "čekající" a "dokončené") měla pole\/sloupec, který je dynamickou URL adresou, která by zaměstnance přímo přivedla do editačního zobrazení té konkrétní záležitosti. Předem děkuji za jakékoli návrhy. Můj nejlepší odhad je, že GlobalID bude potřeba vložit do URL... Také jsem v API nezkušený. Vítány jsou tipy.<\/P>
Data ze Sharepointu z výše uvedené záležitosti:<\/P>
<\/P><\/BODY><\/HTML>