<\/HEAD>
Ahoj všichni,<\/P>
<\/P>
Mám problém, kdy se vlastní basemap, který jsem vytvořil, správně nezarovnává v ArcGIS Online, i když na Desktopu je zarovnán správně.<\/P>
<\/P>
Georeferencoval jsem obrázek v ArcMap pomocí World Imagery basemap (stažené z ArcGIS Online) s nastaveným souřadnicovým systémem WGS 1984 Web Mercator (Auxiliary Sphere). Poté jsem nahrál obrázek jako tile package do našeho účtu ArcGIS Online s vlastním tiling scheme (nejvyšší úroveň detailu nastavena na 1:100, což je nejvyšší úroveň detailu pro World Imagery basemap) a použil jej jako basemap pro jednu webovou mapu. Následně jsem vytvořil další webovou mapu pouze s World Imagery basemap a použil Storytelling-Swipe template k vytvoření story mapy, aby uživatelé mohli porovnat obrázek, který jsem georeferencoval, s world imagery basemap. Zatímco na Desktopu byly tyto dobře zarovnány, v ArcGIS Online jsou výrazně nesouhlasné. Máte nějaké nápady, jak to opravit? Můj hlavní nápad je, že budu muset vytvořit druhý vlastní basemap leteckého snímku, ale rád bych věděl, jestli existuje jiná možnost. Děkuji.<\/P><\/BODY><\/HTML>