<\/HEAD>
Ahoj, používám Utility Network (untools verze 2.4.3) a ArcGIS Pro 2.4.1.<\/P>
<\/P>
Mám utility network, která je v produkci několik dní a byla verzována hned po jejím vytvoření. Nejprve jsem nepovolil network topology, protože jsem potřeboval migrovat jinou datovou sadu do systému. Nyní má několik verzí a publikujeme a slučujeme bez problémů.<\/P>
<\/P>
Dnes jsem se pokusil vytvořit diagram z UN feature service, kterou jsem vytvořil a publikoval v portálu, ale k tomu potřebuji povolit topology. Z nějakého důvodu mi při povolení topology systém říká, že datová sada musí být verzovaná. Celou dobu je branch versioned od jejího vytvoření, takže nechápu, proč mi to takhle hlásí.<\/P>
<\/P>
Pro shrnutí: Mám branch versioned, owner connection k enterprise a momentálně nikdo neprovádí úpravy (všechny produkční procesy jsem zastavil). Když použiji nástroj, říká mi, že potřebuji povolit versioning. <\/STRONG><\/P><\/P>Jediné, co mě napadá, je, že můj manažer zastavil služby před odchodem dříve, než jsem povolil topology. Vyžaduje UN běžící služby pro povolení topology nebo co mi tu chybí? <\/P><\/P><\/P>Děkuji.<\/P><\/BODY><\/HTML>