Dobrý den a šťastný nový rok všem.<\/P>
<\/P>
Můj nejnovější projekt tohoto roku je zprovoznit UN, takže jsem začal podle příručky Gas Utility Network Configuration: Vytvořit plynárenskou užitkovou síť012;Začínáme | ArcGIS for Gas<\/A> . Používám všechna stažená demo data, vytvořil jsem enterprise geodatabázi a nasadil utility network bez větších problémů. Poté jsem pokusil se aplikovat demonstrační balíček aktiv a narazil na problém.<\/P><\/P>Hlavní chyba je:<\/P>Spouštím skript AssetPackageToUtilityNetwork...ArcGIS Pro 2.2.4.12813untools 2.2.0<\/P>....<\/EM><\/P>(chyby duplicitních pravidel)<\/EM><\/P>....<\/EM><\/P>CHYBA 000224: Nelze vložit prvky - Hodnota kódu podtypu je NULL. [ (název třídy: UN_NEW_TEST.DFITTON.StructureJunction, oid: -1)]Nepodařilo se provést (Append). Nepodařilo se provést (AssetPackageToUtilityNetwork).<\/P><\/BLOCKQUOTE><\/P>Zkontroloval jsem Structure Junction FC, ale neviděl jsem žádné null hodnoty u jediného záznamu v demo datové sadě (jediný záznam tam má oid 1, ne -1). Ani hodnota nevypadala, že by byla nesynchronizovaná s Gas<\/A> datovým slovníkem. Ve skutečnosti žádné pole není null. Také se opakují varování o duplicitních pravidlech pro řádky 2-11097, ale nemyslím si, že je to relevantní jako blokující krok.<\/P><\/P>VAROVÁNÍ 001833: Bylo nalezeno jedno nebo více duplicitních pravidel. (řádek 2)<\/P>....<\/P><\/BLOCKQUOTE><\/P><\/P>Doufám, že mě můžete nasměrovat správným směrem, protože jsem trochu ztracený. <\/P><\/P>Zdravím a vše nejlepší,<\/P>Donnacha<\/P><\/BODY><\/HTML>
Hlavní chyba je:<\/P>
Spouštím skript AssetPackageToUtilityNetwork...ArcGIS Pro 2.2.4.12813untools 2.2.0<\/P>....<\/EM><\/P>(chyby duplicitních pravidel)<\/EM><\/P>....<\/EM><\/P>CHYBA 000224: Nelze vložit prvky - Hodnota kódu podtypu je NULL. [ (název třídy: UN_NEW_TEST.DFITTON.StructureJunction, oid: -1)]Nepodařilo se provést (Append). Nepodařilo se provést (AssetPackageToUtilityNetwork).<\/P><\/BLOCKQUOTE><\/P>Zkontroloval jsem Structure Junction FC, ale neviděl jsem žádné null hodnoty u jediného záznamu v demo datové sadě (jediný záznam tam má oid 1, ne -1). Ani hodnota nevypadala, že by byla nesynchronizovaná s
Spouštím skript AssetPackageToUtilityNetwork...ArcGIS Pro 2.2.4.12813untools 2.2.0<\/P>
....<\/EM><\/P>(chyby duplicitních pravidel)<\/EM><\/P>....<\/EM><\/P>CHYBA 000224: Nelze vložit prvky - Hodnota kódu podtypu je NULL. [ (název třídy: UN_NEW_TEST.DFITTON.StructureJunction, oid: -1)]Nepodařilo se provést (Append). Nepodařilo se provést (AssetPackageToUtilityNetwork).<\/P><\/BLOCKQUOTE><\/P>Zkontroloval jsem Structure Junction FC, ale neviděl jsem žádné null hodnoty u jediného záznamu v demo datové sadě (jediný záznam tam má oid 1, ne -1). Ani hodnota nevypadala, že by byla nesynchronizovaná s
VAROVÁNÍ 001833: Bylo nalezeno jedno nebo více duplicitních pravidel. (řádek 2)<\/P>....<\/P><\/BLOCKQUOTE><\/P><\/P>Doufám, že mě můžete nasměrovat správným směrem, protože jsem trochu ztracený. <\/P><\/P>Zdravím a vše nejlepší,<\/P>Donnacha<\/P><\/BODY><\/HTML>
VAROVÁNÍ 001833: Bylo nalezeno jedno nebo více duplicitních pravidel. (řádek 2)<\/P>
....<\/P><\/BLOCKQUOTE>
Doufám, že mě můžete nasměrovat správným směrem, protože jsem trochu ztracený. <\/P>
Zdravím a vše nejlepší,<\/P>
Donnacha<\/P><\/BODY><\/HTML>
Did you apply the asset package to this GDB before? It looks like the schema is already staged. Is there data already in there?
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.