<\/HEAD>
Nejsem si jistý, kolik informací potřebujete k zodpovězení otázky ani kam tuto otázku umístit. Pokud existuje lepší místo nebo relevantnější informace, dejte mi prosím vědět a já to přesunu\/sdílím podle potřeby
.<\/P>
<\/P>
Dostal jsem za úkol vytvořit vyhledatelnou mapu našeho státu s umístěním AED na ní. Konečným cílem je, aby někdo mohl zaregistrovat AED na našem webu, tyto informace by byly uloženy v databázi, po potvrzení AED by všechny nové AED prošly geoprocesorem (nejsem si jistý, zda je to správný termín) a body by byly přidány do webové mapy. Tato mapa bude zpřístupněna jak dispečinku 911, tak veřejnosti.<\/P>
<\/P>
Mám funkční registrační proces (který stejně není záležitostí ArcGIS) a mám webovou mapu, která načítá souřadnice a další informace ze souboru CSV, ale potřebuji pomoc s automatizací prostřední části. V současné době lze AED registrovat a jsou uložena v databázi, ale pak je musím ručně zpracovat v ArcGIS desktopu, abych získal souřadnice, poté ručně exportovat do CSV souboru, který webová mapa načítá pro zobrazení bodů na základní mapě. Jsem docela zdatný ve webových technologiích, databázích a skriptování obecně, ale v ArcGIS a mapování jsem relativně nový. Mám pocit, že musí existovat elegantnější a doufejme automatizovaný způsob aktualizace bodů na mapě. Zdá se to jako jednoduchá věc, ale zatím jsem to nedokázal zjistit ani na webu ArcGIS, ani při hledání na Googlu.<\/P>
<\/P>
Každá pomoc bude oceněna.<\/P><\/BODY><\/HTML>