<\/HEAD>
Dobrý den,<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Mám otázku ohledně dvou pravidel Attribute Assistant.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Nejprve potřebuji zaznamenat čas pro poslední tři úpravy mých dat. Pomocí Attribute Assistant jsem se pokusil vytvořit v Dynamic Value Table následující strukturu:<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Pole 1: Pravidlo TimeStamp při úpravě;<\/LI>Pole 2: Pravidlo Previous Value Pole 1 při úpravě;<\/LI>Pole 3: Pravidlo Previous Value Pole 2 při úpravě.<\/LI><\/UL> <\/SPAN><\/P>Nicméně při úpravě dat se mi podaří zaznamenat hodnotu pouze do Pole 1 (Timestamp) a Pole 2 (Previous Value pole 1), ale pole 3 nikdy neuloží poslední změnu v poli 2. Ví někdo, zda existuje nějaké omezení při použití Attribute Assistant tímto způsobem? Viz příloha s mou konfigurací.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Druhé pravidlo se týká pravidla Intersect. Potřebuji uložit hodnotu z polygonového prvku do pole bodového prvku při úpravě. Data jsou hostována v databázi. Nicméně se zdá, že něco nefunguje. Použil někdo pravidlo intersect tímto způsobem? Viz příloha s mou konfigurací.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Děkuji za vaši pomoc!<\/SPAN><\/P><\/P>Diogo Reis<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>