<\/HEAD>
Ahoj tam<\/P>
<\/P>
Před několika dny jsem vytvořil nový projekt Drone2Map pomocí Drone2Map 2.0.1. Analyzoval jsem asi 485 dronových snímků z DJI dronu pořízených v různých výškách a rozhodl jsem se vytvořit jak 2D, tak 3D produkty. Také jsem zvolil vytvoření mozaikové sady s vyvážením barev. <\/P>
<\/P>
Zpracování trvalo asi 12 hodin, než Drone2Map začal s post-processingem pro vytvoření mozaikové sady s vyvážením barev. To bylo před 59 hodinami ...... a zpracovatelský log Drone2Map stále uvádí, že je "Color balancing mosaic dataset<\/EM>" ... <\/P><\/P>Pro vaši informaci přikládám níže konec zpracovatelského logu. <\/P>
<\/P><\/P>Fakt, že se nepodařilo dokončit vyvážení barev, naznačuje, že by to mohla být chyba. Důvodem mého psaní je vás na to upozornit, ale také se zeptat, jaký by byl nejlepší způsob, jak zastavit vyvážení barev, aby se 2D a 3D produkty stále načetly, abych nemusel ručně přidávat tyto odvozené datové sady? Stačí kliknout na tlačítko "Stop Current Task" (označené žlutou šipkou výše)? <\/P><\/P>S pozdravem<\/P>Mervyn<\/P><\/BODY><\/HTML>