Chyba vyplnění pánví
<\/HEAD>Pozdravy,<\/SPAN>
Pracuji na projektu, který modeluje odtok na úrovni okresu. Použitý DEM je odvozen z lidarových dat a má rozlišení 5 stop. Obecný pracovní postup, který sleduji, je <\/SPAN>
Hodnocení pánví---> Výběr pánví (pro určení minimální odtokové plochy) ----> Vyplnění pánví (použitím deranžovaného polygonu z hodnocení pánví a volby 'Use IsSink field').<\/SPAN>
Když spustím nástroj Fill sinks, obdržím chybu:<\/SPAN>
System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80041098): ERROR 010429: Chyba v GRID IO: MtVatBldNew: Rozsah hodnot pro c:\users\user\appdata\local\temp\arcc79c\ah2014~4\tmp2675 překračuje 100000 .<\/SPAN>
ERROR 010429: Chyba v GRID IO: a počet unikátních hodnot překračuje 500 ..<\/SPAN>
ERROR 010236: Chyba při vytváření VAT.<\/SPAN>
ERROR 010067: Chyba při vykonávání výrazů gridu.<\/SPAN>
v ESRI.ArcGIS.GeoAnalyst.RasterConversionOpClass.ToRasterDataset(IGeoDataset dataset, String rasterFormat, IWorkspace pWorkspace, String name)<\/SPAN>
v ESRI.APWR.ApHydro.ArcHydroOp.FillSinks(ApLayers& aplayers, Boolean useIsSink, Boolean fillAll, Double fillLimit, ITrackCancel trackCancel, IGPMessage messages, String& exMessage) v C:\Builds\HydroSolutions\10.1_ArcHydro\Sources\ArcHydroTools\src\ApHydro\ArcHydroOp.vb:řádek 57592<\/SPAN>
Nepodařilo se provést (FillSinks).<\/SPAN>
Myslel jsem si, že mi to říká, že DEM je příliš velký co do velikosti, takže jsem se pokusil nástroj spustit znovu s několika podmnožinami pomocí polygonu k určení rozsahu zpracování. To vede ke stejné chybě a nevím proč. Zkoušel jsem obvyklé opravy (mazání dočasných souborů, kontrola výstupních umístění, použití toolboxu vs. toolbaru) a chyba stále přetrvává. <\/SPAN>
Jak jsem řekl, předpokládám, že mi to říká, že tabulky, které používám, jsou příliš velké, ale udělal jsem podmnožiny velmi malé a chyba pokračuje.<\/SPAN>
Může mi někdo poskytnout náhled na toto nebo pomoci zjistit, co dělám špatně? Děkuji za jakoukoli pomoc, která může být nabídnuta.<\/SPAN><\/BODY><\/HTML>