<\/HEAD>
Ahoj všichni,<\/P>
<\/P>
Mám hostovanou vrstvu prvků v AGOL. Hostovaná vrstva prvků obsahuje body a dvě samostatné související tabulky, každá s relací jeden-k-mnohým k bodům. Primárně používám tuto hostovanou vrstvu prvků v Arc Collector pro sběr dat v terénu. Nicméně, někdy je efektivnější aktualizovat některé atributy v souvisejících tabulkách zpět v kanceláři. Můj současný pracovní postup zahrnuje přidání hostované vrstvy prvků do mého dokumentu ArcMap (tlačítko přidat data --> přidat data z ArcGIS Online). Poté kliknu pravým tlačítkem na hostovanou vrstvu prvků v obsahu tabulky --> Upravit prvky --> Vytvořit místní kopii pro úpravy. Cílem by bylo aplikovat úpravy na místní kopii v ArcMapu a poté je synchronizovat zpět do AGOL.<\/P>
<\/P>
Nicméně, po zahájení editační relace na nově vytvořené místní kopii mohu upravovat pouze body (a atributy v tabulce bodů), ale ne atributy v souvisejících tabulkách<\/EM>. Zdá se, že když vytvoříte místní kopii pro úpravy tímto způsobem, bodové prvky jsou uloženy v dočasné místní geodatabázi, ale související tabulky zůstávají jako součást hostované služby. (První přiložený obrázek zde je snímek z pohledu Seřadit podle zdroje, který ukazuje bodové prvky a související tabulky tak, jak přicházejí z AGOL. Druhý přiložený obrázek je snímek po vytvoření místní kopie pro úpravy). Stále mohu zobrazit související záznamy, ale nemohu je aktualizovat.<\/SPAN><\/P><\/P>Mám nastaveny všechny správné editační nastavení na hostované vrstvě prvků v AGOL. Také jsem zaškrtl políčko "Include related data" v nástroji Distributed Geodatabase Options.<\/P><\/P>Obvykle, když narazím na takovou překážku a vyčerpal jsem online výzkum řešení a zjistil, že nikdo jiný tento problém nemá, říká mi to, že nepřemýšlím správně. Uvědomuji si, že bych pravděpodobně mohl upravovat atributy v souvisejících tabulkách přímo v AGOL. Nicméně by bylo pohodlnější moci je upravovat přímo v místní kopii a poté synchronizovat úpravy s hostovanou vrstvou prvků.<\/P><\/P>Jakákoli rada nebo alternativní pracovní postupy by byly velmi oceněny!<\/P><\/P>Díky!<\/P><\/P>Trevor<\/P><\/BODY><\/HTML>