<\/HEAD>
Ahoj,<\/P>
<\/SPAN><\/P>Chci provést depression elevation pomocí nástrojů spatial analyst, protože proces se zastavil, když jsem použil rastrová data s vysokým rozlišením, větší než 7 m8 s "depression elevation" z arc hydro nástroje.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Takže jsem provedl depression elevation s archydro pro malou oblast a následoval kroky uvedené v okně výsledků pro mou studijní oblast. Fungovalo to a získal jsem depression a oblasti depression založené na rastrových datech s vysokým rozlišením pro velkou oblast. Bohužel polygony nemají atributy jako FillDeph, FillVolume,... 😞<\/span><\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Takže jsem nejprve provedl proces sink evaluation na testovací oblasti pomocí archydro nástrojů a následoval kroky s použitím vstupů z depression elevation k vytvoření atributů.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Ale nejsem si jistý, jaké vstupy jsou potřeba pro zonal statistics. Možná by někdo mohl pomoci? <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>V procesu sink evaluation s archydro nástrojem jsou použity dvě zonal statistics.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>1.Zonal Statistic<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>První ilustrace ukazuje vstupy, které používají archydro nástroje.<\/SPAN><\/P>Nahradil jsem vstupní raster rastrem "deprwsh", vytvořeným kroky depression elevation.Můj DEM je vstupní hodnotový raster.Co znamená GPLO???? Použil jsem typ statistiky "all"<\/SPAN><\/P><\/P><\/P> Zonal Statistic<\/SPAN><\/LI><\/OL> <\/SPAN><\/P>Ve druhé zonal statistic jsem použil stejné vstupy a typ statistiky byl minimum (ilustrace ukazuje vstupy používané archydro)<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Nakonec jsem dostal všechny špatné atributy pro FillDepth, FillVolume, které jsou generovány z výsledku první zonal statistics<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>FillDeph se počítá tímto výrazem:<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>!tmp9DEF.MAX! * 1<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>a FillVolume se počítá takto:<\/SPAN> !tmp9DEF.SUM! * 1<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>mé výsledky (hloubka výplně) odpovídají z-souřadnicím DEM, takže není žádný rozdíl mezi min a max pro výpočet FillDepth.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Je "GLPO" mezivýsledek, který vzniká rozdílem odečtení minimální hodnoty od maximální hodnoty? Bylo by skvělé dělat depression elevation tímto způsobem.
<\/P><\/P><\/P>Děkuji předem<\/SPAN>
Julia