<\/HEAD>
Mám otevřený tiket podpory ohledně tohoto problému, ale mám pocit, že hledám jehlu v kupce sena. Na mém počítači a na dvou dalších počítačích Drone2Map havaruje okamžitě po spuštění. Úspěšně jsem jej nainstaloval a spustil na dvou jiných počítačích, včetně mého vlastního přihlášení. Zkoušel jsem aktualizovat ovladač grafické karty, vrátit ovladač grafické karty na starší verzi, získat všechny dostupné aktualizace Windows a několik čistých přeinstalací (včetně mazání klíčů registru). Používám Windows 10 a licencuji Drone2Map přes ArcGIS Enterprise 10.6 s nejnovějším license managerem nakonfigurovaným na správném portu. ArcGIS Enterprise používá Windows Authentication. Opravdu si nemyslím, že by to bylo kvůli licenci, protože jsem schopen spustit Drone2Map se stejnými přihlašovacími údaji na jiném počítači. Počítač, který funguje, i ten, který nefunguje, mají oba ArcGIS Pro 2.2 a ArcGIS Desktop 10.6. Také jsem nastavil logování na úroveň debug a vše v logech vypadá normálně.<\/P>
<\/P>
Narazil na to někdo další? Podařilo se vám to vyřešit? Pokud ano, co jste udělali?<\/P><\/BODY><\/HTML>