<\/HEAD>
Ahoj, <\/P>
<\/P>
Mám pravidlo Arcade, které generuje assetid při vložení bodu. Tento kód je generován měřením a zaokrouhlováním vzdálenosti v stopách od vloženého bodového prvku k pevnému referenčnímu bodu. Proces může generovat opakované assetidy pro bodové prvky, které se nacházejí ve stejné vzdálenosti od referenčního bodu.<\/P>
<\/P>
Proto se snažím porovnat nový assetid s existujícími pomocí 2 for smyček, s kódem uvedeným níže.<\/P>
Kód se snaží porovnat nový assetid se všemi existujícími (vnitřní smyčka), pokud je duplicita, pak změnit nový assetid, znovu porovnat, a pokud duplicita není, ukončit vnější smyčku.<\/P>
<\/P>
Pravidlo nefunguje. Nikdy nevstoupí do if příkazu uvnitř vnitřní smyčky, viz kód níže. Úmyslně jsem vytvořil duplicitní assetidy, jak vidíte na obrázku níže. Zkoušel jsem přidat bod a uložit úpravu, pak přidat další a znovu uložit, pro případ, že by pravidlo Arcade nevidělo opakovaný assetid dokud nejsou úpravy uloženy; ale to nefungovalo.<\/P>
<\/P>
Je něco špatně v kódu nebo existuje lepší a efektivnější způsob, jak to udělat? <\/P>
<\/P>
<\/P>
<\/P>
<\/P><\/BODY><\/HTML>