<\/HEAD>
Zkoušel jsem mnoho různých věcí, ale stále dostávám tuto chybu pokaždé, když publikuji nějaká data utility network. Právě jsem zkoušel ESRI ukázková data Sewer Utility Network (Naperville), následoval instrukce pro aplikaci asset package, zaregistroval jako branch versioned, povolil network topology, pak se pokusil publikovat mapu s utility network daty z ArcGIS Pro a pak jsem dostal tuto chybu. Moje prostředí:<\/P>
<\/P>
SQL Server Express 2019<\/P>
ArcGIS Enterprise 10.7.1 (federovaný server s portal)<\/P>
ArcGIS Pro 2.5<\/P>
<\/P>
Divné je, že jsem mohl bez problémů publikovat jinou feature class ze stejné databáze! Dokonce jsem zkusil publikovat Service Territory feature class uvnitř utility network feature dataset a to bylo také v pořádku! Takže ArcGIS Server má přístup k té databázi v pořádku, jen nějak nemá rád utility network data.<\/P>
<\/P>
Databáze je registrována u ArcGIS Serveru, a protože vidím, že dostávám tuto chybu, také jsem vytvořil položku data store v Portal založenou na tomto: Create a data store item for an existing registered data store14Portal for ArcGIS (10.7 and 10.7.1) | Documentation for06<\/A> ALE to vůbec nepomohlo.<\/P><\/P>
Také jsem zkusil arcpy, vytvořil SD soubor a pokusil se ho přímo publikovat v ArcGIS Server Manager - a dostal stejnou chybu!<\/P>
<\/P>
<\/P>
Mám pocit, že mě tato chyba bude pronásledovat navždy... Už nemám žádné další nápady, jakákoliv pomoc bude velmi velmi oceněna!<\/P><\/BODY><\/HTML>