<\/HEAD>
Ahoj všichni,<\/P>
doufal jsem v nějaké vedení. Toto je to, co bych chtěl udělat:<\/P>
<\/P>
Mám časově aktivovanou vrstvu na AGO. Tato vrstva má v tabulce atributů datum začátku a datum ukončení. Pomocí aktuálního data bych chtěl zobrazit pouze prvky, které spadají mezi datum začátku a datum ukončení. Jinými slovy, pokud rozsah dat prvku zahrnuje aktuální datum, bude zobrazen.<\/P>
<\/P>
V současné době AGO neumožňuje filtrovat na základě relačních prvků, jako je aktuální datum (prosím opravte mě, pokud se mýlím). V jiném příspěvku někdo navrhuje použít něco nazvaného ArcGIS Online Assistant. Tento nástroj vám umožní nahlédnout do JSON za vrstvou. Poté můžete do JSON zadat dotaz pro aktuální datum, Jakmile je to hotovo, můžete vrstvu uložit zpět do ArcGIS online s novou funkcionalitou. <\/P>
<\/P>
Problém je, že mám málo zkušeností s JSON a nevím správnou syntaxi pro napsání vhodného dotazu do JSON. Mohl by mi někdo pomoci? <\/P>
Níže je příklad toho, jak můj JSON vypadá, kde bych měl napsat dotaz a jaká je syntaxe?<\/P>
<\/P>
<\/P>
{<\/P>
"layers<\/SPAN>": [
{
"0<\/SPAN>": {
"id<\/SPAN>": 0<\/SPAN><\/SPAN>,
"layerDefinition<\/SPAN>": {<\/SPAN><\/SPAN> <\/SPAN><\/P> "drawingInfo<\/SPAN>": {
"renderer<\/SPAN>": {
&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbpsp;-&nbs "width": 27.999999999999996,
"height": 38
}
}
}
& nbsp;}
& nbsp;}< /SPAN>,
Děkuji mnohokrát