<\/HEAD>
Ahoj týme,<\/P>
<\/P>
Mám problém s konceptem verzování. Vytvořil jsem uživatele 'HARI' a vytvořil pro něj soukromou verzi<\/STRONG> z verze DEFAULT. Režim přístupu k verzi DEFAULT je Public<\/STRONG>. Vrstva funkcí byla sdílena správcem 'SDE' a uživateli 'HARI' byla udělena všechna práva pro úpravy. Cokoli upraví 'HARI', tato upravená data se automaticky aktualizují u všech ostatních uživatelů, kteří mají stejnou vrstvu sdílenou správcem 'SDE', při ukládání úprav. Zde není potřeba provádět slučování. Obvykle by se všechny úpravy měly aktualizovat do verze DEFAULT pomocí procesu slučování. Ale zde, bez spuštění nástroje reconcile GP, jsou všechny úpravy aktualizovány přímo do hlavní verze, i když bylo zaškrtávací políčko auto-reconciliation nezaškrtnuté. Kde jsem tedy udělal chybu a jaký proces bych měl zahrnout? <\/P><\/P>Děkuji předem.<\/P><\/BODY><\/HTML>