Stále dostávám chybovou zprávu, že nebyly nalezeny žádné štítky, i když vyplňuji pole Tags mnoha štítky. Co se děje?
Ahoj @KFunahashi_SSMMA, vybíráte značku ze seznamu nebo zadáváte vlastní? Tagy jsou předdefinované a už nejsou vytvářeny uživateli. Můžete pokračovat v odeslání svého nápadu bez tagu, pokud v rozbalovacím seznamu nevidíte žádný, který by odpovídal obsahu vašeho příspěvku.
Zde je více informací o tazích v nové komunitě.
Pokud stále máte problémy s odesláním svého nápadu, pošlete mi prosím soukromou zprávu!
S pozdravem,
Nairi
Ahoj Nairi,
Klikám na znaménka (+) ze seznamu populárních tagů. Když jsem poprvé odeslal bez jakýchkoli tagů, zobrazila se mi chyba "No Tag(s) found", takže jsem si myslel, že tagy jsou povinné. Otevřel jsem inspektor a zdá se, že zaznamenává kód 404, což je opravdu zvláštní. Může si myslet, že "null" je název jiného tagu??
Ah! Děkuji, že jste to zachytili. Toto je známý problém u sekce Popular Tags - mohli byste odstranit tagy, které byly přidány z 'Popular Tags', a místo toho vybrat tagy z rozbalovací nabídky? Může chvíli trvat, než se všechny zobrazí.
Mám stejný problém a použil jsem rozbalovací nabídku. Stejnou chybu to dává i když jsou všechny tagy odstraněny.
Ahoj @lmott_MasonCityIowa, znamená to, že nemůžete odeslat nápad bez tagu? Pokud byste mohli sdílet screenshot toho, co vidíte, nebo nám napsat na esricommunity@esri.com, bylo by to velmi užitečné, abychom to mohli vyřešit. Děkujeme!
v levém dolním rohu vidíte, že to neodešle s chybou tagu nahoře
Stejná chyba tagu s tagy i bez tagů v příspěvku.
Přidali jsme tento problém do našeho Known Issues Tracker. Děkujeme za nahlášení a co nejdříve poskytneme aktualizaci.
Ahoj @lmott a @KFunahashi_SSMMA- mohl(a) bys prosím odeslat své nápady a dát mi vědět, zda byly úspěšně zveřejněny? Tento problém by měl být nyní vyřešen.
Děkuji,
Jupí, fungovalo to! Děkuji 😊
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.