Dobrý den, <\/P>
mám problémy s vlastní tiskovou službou, která občas selhává nebo vyprší časový limit, a chci zjistit, jak často se to děje, takže jsem si řekl, že zkusím nastavit webhook, který mi pošle e-mail, když nástroj poběží. Pracuji v místní správě na Power Automate, Enterprise 11.5. Úspěšně jsem nastavil několik toků PA založených na odpovědích Survey123, ale stále nejsem úplně jistý v tomto nástroji pro prakticky jakýkoli jiný pracovní postup. Podle toho, co chápu, bych měl začít tento úkol pomocí spouštěče 'When a HTTP request is received'. To jsem udělal a přidal druhý krok pro generování URL.<\/P>
<\/span><\/P>Pak testuji tuto URL ve svém prohlížeči a ze serveru, kde běží GP služba, a dostanu tuto zprávu:<\/P>{"error":{"code":"TriggerRequestMethodNotValid","message":"HTTP metoda pro tento požadavek není platná: očekáváno 'POST' a skutečné 'GET'.","messageTemplate":"TriggerRequestMethodNotValid"}}<\/PRE>Což podle předchozích příspěvků považuji za správnou odpověď?<\/P>Poté jdu do správy serveru a pokouším se vytvořit webhook:<\/P>
<\/span><\/P> <\/P>Ale dostanu odpověď: 'Chyba <\/I><\/FONT>Nelze vytvořit nebo aktualizovat webhook. URL není dostupná: <POST URL from PA>'<\/FONT><\/P>Jsem stále poměrně začátečník v PA, takže každá pomoc je vítána!<\/FONT><\/P>