Jsem stále trochu nový v používání SiteScan pro extrakci objemu z letů dronem a zajímalo by mě, jestli existuje nějaký způsob, jak provádět měření objemu v záložce 3D mesh zpracovaného letu? Mám let nad kamenolomem, který chceme dále rozvíjet, a chci zjistit objem kamene, který bude vyjmut z různých oblastí. Vím, že můžete nakreslit polygon a změřit objem ve 2D prostoru v SiteScan a najít čistý objem, ale chci být schopen kreslit tyto polygonální oblasti v záložce 3D mesh, protože oblasti, které chci měřit, jsou lépe definované v zobrazení 3D mesh (je tam útes pokrytý stromy, který je těžké vidět ve 2D pohledu a jakékoli zahrnutí tohoto útesu do měřicího polygonu zkresluje objem). Vím, že jakmile máte polygon nakreslený ve 2D prostoru, můžete zobrazit a upravit objem v 3D pro použití správných povrchů, ale samotný polygon nelze upravovat, takže by to bylo hodně únavné pokus-omyl chodit tam a zpět mezi 2D prostorem a oknem pro úpravu 3D objemu, aby byl polygon dokonalý. Mám přístup k ArcGIS Pro a všem rozšířením Professional Plus, pokud by se můj problém dal snadněji vyřešit tam, ale nikdy jsem předtím nepracoval s 3D v ArcGIS Pro.<\/P>