<\/HEAD>
Ahoj všichni,<\/P>
<\/P>
Mám za úkol zjistit, zda by geometrická síť fungovala s daty o infrastruktuře naší společnosti v oblasti ropy a plynu. Snažím se vytvořit síť pro celou zemi, ale začínám s několika produktovými ropovody. V podstatě se to učím od začátku pomocí online zdrojů, které mohu najít na Googlu...<\/P>
<\/P>
Můj dotaz se týká směru toku. Potřebuji, aby dva rafinerie (zdroje) tekly do jedné hlavní větve. Nicméně, stále se zobrazují jako neurčité. To je jen základní problém. Také mám potíže s určením směru toku dále po ropovodu, když se k hlavní větvi připojují další rafinerie (stále zdroje) a pak jsou odkláněny v různých bodech do distribučních terminálů.<\/P>
<\/P>
Má někdo nějaké tipy, jak tento problém vyřešit?<\/P>
<\/P>
Předem děkuji za pomoc! Přiložil jsem dvě fotografie. První ukazuje problém se směrem toku, který se snažím vyřešit. Druhá je systém dvou ropovodů (Colonial červeně a Plantation modře), který se snažím převést na síť. Nakonec budu potřebovat (alespoň) propojit rafinerie (žluté) s jejich příslušnými ropovody a pokud možno také propojit terminály (modré čtverce).<\/P><\/BODY><\/HTML>