Většina popupů je jen seznam názvů polí a hodnot. Technicky je tam všechno, ale téměř nic z toho není snadno čitelné na první pohled a nic z toho vám neřekne, co se skutečně děje v sousedství. Pro můj projekt Boston GeoEquity jsem chtěl, aby mé census block groups dělaly víc než jen vypisovaly své atributy. Chtěl jsem, aby vyprávěly příběh.<\/P>
<\/span><\/P>Hotový popup má sbalitelné sekce, koláčový graf a srovnávací pruhy. Můžete si ho prohlédnout živě ve StoryMapu<\/A>.<\/EM><\/FONT><\/P>Takže jsem popup přestavěl od základu. Nyní se chová spíše jako malá dashboard než tradiční popup, se sbalitelnými sekcemi, koláčovým grafem a srovnávacími pruhy, které měří každou block group vůči průměrům města Boston, vše ukotvené Indexem Rovnosti (Equity Index), který kombinuje příjem, chudobu, nezaměstnanost, vzdělání, dostupnost bydlení a přístup k parkům a dopravě do jednoho skóre. Stavěl jsem ho kousek po kousku, většinou tím, že jsem popisoval, co chci Claude v přirozeném jazyce a iteroval na Arcade, dokud nebyl podle mého gusta. Celý proces popisuji v níže uvedeném StoryMapu, včetně několika tipů, jak přeskočit obtížná místa.<\/P>Přečtěte si celý příběh zde: Your Popup Can Do More Than You Think Storymap<\/A><\/P>Šťastné mapování 🌎<\/span>,Christine<\/P>
Takže jsem popup přestavěl od základu. Nyní se chová spíše jako malá dashboard než tradiční popup, se sbalitelnými sekcemi, koláčovým grafem a srovnávacími pruhy, které měří každou block group vůči průměrům města Boston, vše ukotvené Indexem Rovnosti (Equity Index), který kombinuje příjem, chudobu, nezaměstnanost, vzdělání, dostupnost bydlení a přístup k parkům a dopravě do jednoho skóre. Stavěl jsem ho kousek po kousku, většinou tím, že jsem popisoval, co chci Claude v přirozeném jazyce a iteroval na Arcade, dokud nebyl podle mého gusta. Celý proces popisuji v níže uvedeném StoryMapu, včetně několika tipů, jak přeskočit obtížná místa.<\/P>
Přečtěte si celý příběh zde:
Šťastné mapování 🌎<\/span>,Christine<\/P>
An excellent post that will help others unlock the potential of pop-ups. there's lots to learn from your storymap. Now if only users would think more about configuring pop-ups... <sigh>.
Pop-ups are an essential and core way to transform fields and attributes into more meaningful information. A few basic tutorials on making the best pop-ups you can:
More...
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.