Při nastavování dotazu na konektorech 'Get data from feature layer' vrací použití číselného řetězce jako vyhledávací hodnoty prázdné tělo (i když jsem si jistý, že prvky s touto vyhledávací hodnotou v feature layer existují a typ pole je String).<\/P>
<\/span><\/P>
<\/span><\/P>Zkoušel jsem všechny formátovací a konverzní iterace, které mě napadly (uzavření hodnoty do '', zabalení hodnoty do string(), zabalení hodnoty do int(), nejprve uložení hodnoty jako stringové proměnné a pak volání této proměnné jako vyhledávací hodnoty, nejprve uložení hodnoty jako celočíselné proměnné a pak volání této proměnné jako vyhledávací hodnoty atd.), ale nikdy se nenašla shoda, pokud je vyhledávací hodnota čistě číselná. Konektor se provádí úspěšně a dotaz funguje, pokud použiji vyhledávací hodnotu, která je alfanumerická nebo čistě textová, jenže nic se nevrátí, když je použita číselná hodnota.<\/P>Raw inputs:<\/P>
<\/span><\/P>Raw outputs (nic se nevrací, přestože screenshoty výše jasně ukazují, že tento záznam existuje):<\/P>
<\/span><\/P> <\/P>Pamatuji si, že jsem si tohoto problému s Enterprise konektory všiml už před měsíci, ale AGOL konektory se zdály být neovlivněné. Nicméně dnes kolem 6:00 AM EST jsem si všiml, že mé AGOL toky závislé na dotazu s číselným řetězcem přestaly fungovat. Mám podezření, že je nějaký problém s tím, jak je interně parsován typ pole, ale nejsem si jistý, jestli někdo jiný na to narazil a našel řešení!<\/P>