Všichni,
Mám Flow, který má kopírovat geometrii a atributy z rodičovského záznamu feature class hostovaného na ArcGIS Online a atributy ze souvisejícího záznamu do feature class hostovaného v Enterprise. Je spuštěn změnou atributu v související tabulce. Po zkopírování záznamu jsem přidal krok do Flow, který vyplní pole v původní související tabulce hodnotou '1'. To se používá v podmínce, aby se zabránilo duplicitním kopiím, pokud by byla v budoucnu upravena původní geometrie nebo atributy.
Problém je, že Flow někdy funguje. Jindy Power Automate říká "Váš flow byl úspěšně spuštěn", ale ve skutečnosti nedokončí; dostane se k kroku Podmínka a točí se. Ve výsledcích běhu ukazuje chybu, ale "Výraz obsahuje dynamické funkce, proměnné nebo parametry, které nelze vyřešit v debuggeru."
Tým Power Automate navrhl, abych přidal další podmínku pro kontrolu, zda vrácené pole není prázdné. Nicméně jsem vyzkoušel několik variant a stále to nefunguje. Viz příloha. Tým momentálně pracuje na vydání a nemůže pomoci osobně, proto doporučili, abych zde požádal o pomoc, protože potřebuji okamžitou asistenci.
Funkce, kterou jsem zadal do okna, je: empty(outputs('Fetch_updates,_changes,_or_deletions_from_feature_layer')?['body/items'])
Někdy tato funkce nemá s ní spojenou chybu (screenshot ukazuje vykřičník, ale některé mé pokusy vykřičník nezobrazují), ale ostatní chyby stále přetrvávají.
Nějaké návrhy? Toto opravdu ovlivňuje můj pracovní postup a bude to mít ještě větší dopad, protože můj nástroj bude v blízké budoucnosti více využíván!
Annina