Aktualizace ArcGIS pro Autodesk Forma z května 2026 usnadňuje projektovým týmům rychleji najít a přistupovat k důvěryhodnému obsahu ArcGIS v Autodesk Forma Site Design. S vylepšeným filtrováním podle kategorií obsahu, jednodušším přihlášením do ArcGIS Enterprise pro přístup k datům vaší organizace a rozšířenou podporou jazyků, tato verze usnadňuje přístup, hledání a používání správných dat s vaším týmem.
Rychlejší nalezení obsahu pomocí kategorií
Filtrování podle kategorií je nyní dostupné v Můj obsah, Mé oblíbené, Moje organizace, a Living Atlas.
Při přidávání vrstev do projektu Forma pomáhají kategorie a podkategorie týmům snadněji se orientovat v obsahu ArcGIS, zúžit seznam obsahu a rychleji najít relevantní data. To je zvláště užitečné při spolupráci s interními GIS týmy, které mohou spravovat organizační datové sady a strukturovat kategorie tak, aby designéři mohli přistupovat k důvěryhodnému obsahu pro své projekty.
Kategorie v Living Atlas:
Kategorie v Moje organizace:
Snazší přihlášení do ArcGIS Enterprise
Uživatelé ArcGIS Enterprise se nyní mohou snadněji přihlásit do ArcGIS pro Autodesk Forma a přímo ve svém návrhovém prostředí přistupovat k organizačním GIS datům.
Pro ArcGIS Enterprise 12.1 a novější mohou uživatelé zadat URL portálu a přihlásit se přímo přes rozšíření. Pro starší verze Enterprise mohou uživatelé zadat URL portálu a ID klienta bez nutnosti vytvářet vlastní rozšíření Autodesk Forma.
Rozšířená podpora jazyků
ArcGIS pro Autodesk Forma nyní podporuje dalších 16 jazyků, což pomáhá projektovým týmům pracovat v jazyce, ve kterém se cítí nejpohodlněji. Podporované jazyky zahrnují čínštinu zjednodušenou, čínštinu tradiční, češtinu, dánštinu, nizozemštinu, francouzštinu, němčinu, maďarštinu, italštinu, japonštinu, korejštinu, norskou bokmål, polštinu, portugalštinu, španělštinu a švédštinu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pro více informací navštivte stránku s produktovou dokumentací ArcGIS pro Autodesk Forma.
Pro otázky nebo nápady navštivte stránku ArcGIS pro Autodesk Forma na komunitě Esri.