Pracuji v dopravě a rád bych mohl přidávat vrstvy do svých map pomocí geografických dat filtrovaných podle polí v mém excelovém listu. To by zjednodušilo můj projektový tracker a umožnilo snadnější aktualizaci a rozšíření mého trackeru.<\/P>
Můj projektový tracker používá číslo úseku silnice projektu a přiřazuje ho k úsekům v hostované feature layer poskytované mou organizací v relaci 1 ku 1. Problém nastává, když je projekt rozložen přes více úseků nebo podúseků, což vede k tomu, že vizualizace zobrazuje pouze část projektu. Možnost vidět všechny features/silniční úseky odpovídající mému číslu projektu by eliminovala nadbytečné řádky v mém projektovém trackeru a zjednodušila proces přidávání nových projektů pokrývajících více úseků.<\/P>
Obrázky níže: Zelená čára ukazuje vrstvu namapovanou z excelu přes geografická data. Červená ukazuje skutečný rozsah projektu, který jsem vytvořil v ArcGIS Pro jen pro porovnání.<\/P>
<\/span><\/P> <\/P>
<\/span><\/P> <\/P>Poznámka: Vrstva se zdá být zmatená, když je více shod a zobrazí různé úseky, poněkud náhodně na různých výškách. Export vrstvy v tomto případě vede k exportu částečných dat.<\/P>