Jedním ze způsobů, jak přemýšlet o ArcGIS Enterprise, je, že je to infrastruktura, která umožňuje všem ve vaší organizaci pracovat s geospatialními daty. Je to jako globální síťový systém, který umožňuje existenci internetu. Travis a já používáme internet každý den a nemohli bychom vám přesně říct, jak funguje.<\/P>
„Víš, co je BGP node Travis? Já taky ne. Jsem zaneprázdněný jinými věcmi."<\/EM><\/FONT><\/P>Přesně tak se většina uživatelů cítí ohledně detailů dat, služeb a správy obsahu v ArcGIS Enterprise. Pokud chcete, aby lidé používali systém, který jste tak tvrdě nastavili a udržovali, musíte jim dát nástroje specifické pro jejich potřeby. Stejně jako lidé, kteří rozumí internetu, nám dali webové prohlížeče.<\/P>V ArcGIS Enterprise jsou aplikace tyto nástroje. Existují čtyři hlavní kategorie aplikací:<\/P>
„Jo Travis, Esri aplikace jsou skvělé, ale co když nejsou přesně to, co moji uživatelé potřebují?“<\/EM><\/FONT><\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.