Poslal jsem to do svých Advantage Programs a úžasná Marjorie z Orlanda to sledovala a sdílela, že to bylo velmi poučné. Takže na základě Marjoriiných zpětných vazeb jsem si myslel, že to zde zveřejním na letištním fóru Esri Community. (Doufám, že jste přihlášeni k odběru!)
David R. a Michael D. z Esri vedou tuto hodinovou výukovou relaci a pokrývají mnoho témat, o která se zajímají naši domácí zákazníci z letišť. Asi 75 % času je zaměřeno na případ použití letiště a jak importovat CAD a BIM data z AutoDesk, Civil 3D a dalších do ArcGIS. Velký důraz je kladen na nejlepší postupy pro georeferencování těchto dat (pravděpodobně naše nejčastější otázka).
Ale také se mi líbilo, jak začlenili další data z CAD BIM do mapy a jak sdíleli shromážděná data (pomocí Field Maps) a Living Atlas do AutoDesk.

Je veřejné do 8. března, ale pokud máte ArcGIS účet, měli byste k němu mít přístup i po tomto datu.
Odkaz na Esri Academy a tento kurz je ZDE.
Pokud vás to zajímá a chcete se dozvědět více, zvažte dvoudenní kurz vedený instruktorem s názvem „Začínáme s CAD daty v ArcGIS“. Odkaz