Mám hostovanou vrstvu prvků na svém účtu ArcGIS Online, která obsahuje pole s časovými daty. Řídím se tímto nápovědným souborem: Konfigurace nastavení času013; Nápověda ArcGIS Online | ArcGIS<\/A> abych se pokusil upravit jeho nastavení pro povolení časových dat, ale když dojdu k kroku, který mi říká kliknout na malou šipku vedle vrstvy obsahující časová data, žádná šipka tam není.<\/P><\/P>Našel jsem toto video na YouTube, které ukazuje, jak to udělat: Povolit čas na vrstvě s podporou času - ArcGIS Online - YouTube<\/A> a vidím šipku, na kterou se nápověda odkazuje, ale ESRI mezitím aktualizovalo formát ArcGIS Online a stránka služby prvků už tak nevypadá a vedle seznamu vrstev nejsou žádné rozbalovací nabídky.<\/P>Je stále možné povolit časová data z hostované služby prvků? Nebo to budu muset nakonfigurovat v mxd a pak to nahrát do svého účtu AGOL?<\/P><\/BODY><\/HTML>
<\/P>
Našel jsem toto video na YouTube, které ukazuje, jak to udělat:
Je stále možné povolit časová data z hostované služby prvků? Nebo to budu muset nakonfigurovat v mxd a pak to nahrát do svého účtu AGOL?<\/P><\/BODY><\/HTML>
Hi Brett,
Did you ever figure this out?
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.