Už nějakou dobu se snažím tento problém vyřešit a jsem bezradný. Jakékoliv návrhy by byly *velmi* oceněny.<\/P>
Chyba, kterou dostávám při pokusu o přesun nebo smazání vrcholu na liniovém prvku ve třídě prvků PipelineLine, je následující:<\/P>
<\/span><\/P>Všichni jsme to už viděli, nebo nějakou jeho variantu během let. Snažíme se přidat prvek, jehož geometrie je mimo definovaný rozsah třídy prvků, a Arc nám to vyčítá.<\/P>Tento případ *se zdá* být jiný. Zde jsou mé kroky.<\/P> Načtu data do asset package FGDB založeného na modelu UPDM. Body, linie a anotace.<\/LI>Mohu upravovat geometrie linií v asset package dle libosti. Žádné chyby.<\/LI>Poté a) připravím Utility Network v novém file geodatabase, b) aplikuji Asset Package na tuto novou UN databázi z mého asset package, a c) připojím třídy prvků z asset package do UN databáze. <\/LI>Jsem v bodě, kdy je velmi málo problematických oblastí, ale při editaci v UN geodatabázi mi konzistentně vyhazuje chybu 1Modify vertices failed2 u jakéhokoliv liniového prvku.<\/LI><\/OL>Ověřil jsem, že prostorové reference v asset package a UN db jsou totožné. Také jsem provedl tyto kroky:<\/P>Znovu vytvořil prostorový index na třídě prvků PipelineLine.<\/LI>Znovu vypočítal prostorový rozsah třídy PipelineLine.<\/LI><\/OL>Všimněte si, že mohu smazat linii a vytvořit novou linii na stejném místě bez chyby. Také mohu vytvářet, přesouvat a mazat bodové prvky bez chyby.<\/P>Ještě jednou, jakékoliv nápady na toto téma by byly velmi vítány.<\/P>Ed<\/P> <\/P>