<\/HEAD>
Mám zájem vytvořit webovou mapovou aplikaci, která umožní uživateli vybrat z seznamu vstupů (faktorů) a na základě jejich výběru zobrazí konkrétní výstup na mapě (zvýrazní specifické oblasti, kde se tyto faktory vyskytují). V podstatě chci, aby mapa ukazovala, kde se tyto faktory vyskytují, ale mapa se bude lišit podle toho, jaké vstupy jsou vybrány. To by se lišilo od toho, kdyby uživatel jen zapínal a vypínal vrstvy. Například pokud by byly vybrány dva faktory, chtěl bych zvýraznit pouze oblasti, kde se oba vyskytují. Oblasti, kde se vyskytuje pouze jeden z vybraných faktorů, bych na mapě zvýrazněné nechtěl. <\/P>
<\/P>
<\/P>
<\/P>
Pro další ilustraci: Box výše bude představovat to, co by mapa byla. Každý faktor bude mít hodnotu indikující, zda se vyskytuje v každém ze čtyř boxů na mapě. Pokud vyberete 10 faktorů, budou zvýrazněny pouze ty boxy, kde se všechny 10 faktorů vyskytuje. <\/P>
<\/P>
Co mi dělá potíže, je určit nejlepší způsob, jak to udělat. Je možné, aby webová mapová aplikace zohlednila to, co uživatel vybere, a pak zobrazila konkrétní mapu na základě jejich voleb? <\/P>
<\/P>
Prosím dejte mi vědět, jestli by bylo užitečné poskytnout další informace. Děkuji! <\/P><\/BODY><\/HTML>