Šťastný nový rok všem! Nový rok, my noví!<\/P>
Jsem rád, že tento nový rok začínáme s energií pro transit v GIS. Máme pro tento tým připraveno tolik věcí. Budeme zkoumat nové způsoby, jak dodat GIS energii ve vaší agentuře, poskytnout návrhy a zdroje, abyste dokázali přesvědčit svého výkonného ředitele elevator (nebo corridor) pitch, a také - představíme vás a vaši skvělou práci! (brzy více!) Máme pro vás také čerstvý obsah. Podívejte se na můj první článek jako transit industry solutions director zde: Hello [Transit] World! <\/A><\/P>Mám jedno novoroční předsevzetí a jedno doporučení pro vás. Jako předsevzetí si stanovte podívat se na nový (nebo existující) workflow, který může GIS změnit. Jako doporučení - přidejte do této komunity jednu novou osobu - pojďme udělat z GIS community něco pro transit v roce 2026!<\/P>Jako vždy jsou vaše otázky, komentáře a obavy vítány. Na zdraví!<\/P>
Mám jedno novoroční předsevzetí a jedno doporučení pro vás. Jako předsevzetí si stanovte podívat se na nový (nebo existující) workflow, který může GIS změnit. Jako doporučení - přidejte do této komunity jednu novou osobu - pojďme udělat z GIS community něco pro transit v roce 2026!<\/P>
Jako vždy jsou vaše otázky, komentáře a obavy vítány. Na zdraví!<\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.