Nejsem si jistý, jestli je to možné, ale snažím se vytvořit flow, které by provedlo všechny kroky pracovního postupu místo pouze počátečního kroku. Tady je můj scénář:<\/P>
-Automatizovaný e-mail je odeslán z 3rd party software se shrnutím aktiv<\/P>
-Power Automate získá přílohu, nahraje ji na Sharepoint a poté vyčistí záhlaví a další nepotřebné řádky pomocí Office Script<\/P>
-Vypsat řádky v souboru Excel<\/P>
-Získat data z feature layer<\/P>
<\/P>
Tady se zaseknu. Konečným cílem je porovnat tabulku Excel s hostovanou tabulkou a získat 2 pole - jedno, které obsahuje záznamy v souboru Excel, které nejsou v hostované tabulce (přidání) a záznamy v hostované tabulce, které už nejsou v souboru Excel (smazání). Záznamy, které přetrvávají, není potřeba aktualizovat, protože v tabulce jsou další pole, která jsou aktualizována v Portal jakmile je záznam přidán do tabulky.<\/P>
<\/P>
Nakonec chci být schopen použít akce Add records to a feature layer a Delete a record from a feature layer s výše popsanými poli, ale nejsem si jistý, jak se k tomu dostat. Zkoušel jsem použít sérii Select akcí následovaných Filter array, ale nevrací to rozdíly. Myslím si, že to souvisí s tím, jak jsou data vrácena jako objekt místo seznamu řetězců.<\/P>
<\/P>
Mám python skript, který udělá přesně to, co potřebuji přes pandas, ale rád bych to vše udržel v Power Automate, pokud možno, abych nemusel spravovat 2 samostatné komponenty. Má někdo nějaké nápady, které by mě mohly nasměrovat správným směrem?<\/P>