<\/HEAD>
Když se pokusím spustit Level DEM na datech z tutoriálu San Marcos, zobrazí se mi chybová zpráva:<\/P>
2Level DEM: System.Runtime.lnteropServices.COMException (Ox80040202): Předaný index nebyl v platném rozsahu. v ESRI.ArcGIS.Geodatabase.lFeature.set_Value(lnt.32 Index, Object Value) v ESRI.APWR.ApHydro.ArcHydroOp.LevelDEM(ApLayers apLayers, lnt64 intFactor, String fillField, Double zUnitFactor, DoublefillElevOffse~ lnt.32 debug, ITrackCancel& trackcancel, IGPMessages& messages, String& exMessage) v C:\ Builds\HydroSolutions\ 10.3 ArcHydro\ Sources\ArcHydro Tools\ src\ApHydro\ArcHydroOp.vb:line 1002S2 <\/P>
<\/P>
Postupoval jsem podle vstupů uvedených v tutoriálu (používám elev_cm jako Raw DEM, NHDWaterbody jako Lake Poly, Fill Elevation nastaveno na none a offset nastaven na 0). Dodržel jsem všechny obvyklé konvence ArcHydro (data umístěna do relativně krátké a přímé cesty, začal jsem s novou mapou, nejprve přidal DEM atd.). Zkoušel jsem to na dvou počítačích, jeden s ArcGIS 10.1, druhý s 10.3, každý s čerstvou instalací nejnovějších sestavení ArcHydro se stejným výsledkem. Reconditioning DEM funguje dobře, ale zajímalo mě, jak by Level DEM fungoval. Máte nějaké tipy, co bych mohl přehlédnout?<\/P><\/BODY><\/HTML>