Vážená podpora Esri Developer,<\/P>
Doufám, že vás tato zpráva zastihne v pořádku.<\/P>
Aktuálně mám problém při pokusu o načtení instance Portálu z následující URL v mobilní aplikaci s administrátorskými přihlašovacími údaji.<\/P>
Tento problém se vyskytuje při použití ArcGIS Runtime SDK pro Android verze 100.15.7<\/STRONG>
portal se nenačte úspěšně. Nicméně, když se vrátím k verzi 100.15.6<\/STRONG>, portál se načte bez problémů a funguje podle očekávání.<\/P>Toto chování naznačuje možnou regresi nebo změny ve verzi 100.15.7, které ovlivňují načítání portálu.<\/P>Pro vaši informaci, jsem Senior Engineer ve Esri India<\/STRONG>, pracuji na řešeních, která úzce integrují Enterprise Portály. Ocenil bych vaše vedení, zda je tento problém známý a zda existují nějaké změny v zacházení s portálem v novější verzi SDK, které vyžadují úpravy implementace.<\/P>Dejte mi prosím vědět, pokud potřebujete další podrobnosti jako ukázky kódu nebo logy.
Chybová zpráva<\/STRONG>: "Nelze vytvořit instanci třídy com.esri.arcgisruntime.internal.io.b. Registrace InstanceCreator nebo TypeAdapter pro tento typ, nebo přidání konstruktoru bez argumentů může tento problém vyřešit."<\/P>Děkuji za vaši podporu.<\/P>S pozdravem,
Ashish Mohan
Senior Engineer, EIC-ADM
Esri India
ashish.mohan@esri.in<\/P>