Ahoj, <\/P>
@AkshayHarshe<\/a> @SeanKMcGinnis<\/a><\/P>Jsem nový v Power Automate a potřebuji pochopit, jaký typ licence Microsoft musím koupit, abych mohl používat Enterprise\/ArcGIS konektory. <\/P>Chtěl bych vytvářet toky, které se spustí, když někdo v mé organizaci přidá body, aktualizuje prvky atd., ale nerozumím tomu, jestli se můj tok spustí pouze s prémiovou licencí pod mým uživatelským jménem při akci někoho jiného (přidání nebo aktualizace služeb prvků).<\/P>Když se dívám na ceny Microsoft power automate, jsem zmatený, kterou licenci potřebuji, Power Automate Premium nebo Power Automate Process? ($15\/měsíc nebo $150\/měsíc). <\/P>Používáme Enterprise 11.5. <\/P>Děkuji<\/P>
Jsem nový v Power Automate a potřebuji pochopit, jaký typ licence Microsoft musím koupit, abych mohl používat Enterprise\/ArcGIS konektory. <\/P>
Chtěl bych vytvářet toky, které se spustí, když někdo v mé organizaci přidá body, aktualizuje prvky atd., ale nerozumím tomu, jestli se můj tok spustí pouze s prémiovou licencí pod mým uživatelským jménem při akci někoho jiného (přidání nebo aktualizace služeb prvků).<\/P>
Když se dívám na ceny Microsoft power automate, jsem zmatený, kterou licenci potřebuji, Power Automate Premium nebo Power Automate Process? ($15\/měsíc nebo $150\/měsíc). <\/P>
Používáme Enterprise 11.5. <\/P>
Děkuji<\/P>
Hey @XV__
To use ArcGIS connector, you'd need a Power Automate Premium license, a Power Automate Process license is for a bot. You'll have no issues with the flow interacting with other usernames, as long as your connector is pointing at the layer, it should reach out and interact properly!
https://www.microsoft.com/en-us/power-platform/products/power-automate/pricing?rsource=https%3A%2F%2Flinks.esri.com%2Fms-powerautomate-pricing
Cody
What Cody said! 🙂 you need access to Premium connectors
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.