Vážení všichni,
Existuje problém, který nedokážu překonat a nejsem si jistý, jak ho vyřešit. Sdílel jsem webovou Feature Layer Utility Network z ArcGIS Pro do portálu a všechny vrstvy: Water Device, Water Junction, Water Line atd. mají své odpovídající textové názvy při otevření atributové tabulky nebo kliknutí na pop-up v Map Vieweru: Tanks, Junctions, Lines nebo jakýkoli název, který mohou mít. (Viz první screenshot níže pro vrstvu "InstalacionesFijas" v rámci Water Device - mějte na paměti, že názvy jsou ve španělštině-)
<\/P>
<\/span><\/P>
Nicméně při sdílení Webové mapy z ArcGIS Pro do stejného portálu s použitím těchto Feature Layers jako zdroje dat, se symbolika, seskupené vrstvy atd. textové názvy přepisují kódovanými doménovými ID a místo InstalacionesFijas se zobrazují čísla ID 12 a 14 (viz druhý screenshot níže pro vrstvu Water Device):
Pro informaci: Při prvním sdílení Feature Layer jsem zvýšil "Max number of coded domains<\/EM>" na 1000000 pro jistotu, ale zdá se, že to nemělo žádný vliv.
<\/P>
<\/span><\/P> <\/P>Dále, když publikuji Webovou mapu pouze s použitím surové Feature Layer přetažené do mapy v ArcGIS Pro (bez symboliky, seskupených vrstev, filtrů atd.), atributová tabulka v Map Vieweru zobrazuje textový název Asset Group (InstalacionesFijas) a kódované doménové ID (14):
<\/P>
<\/span><\/P> <\/P>Mějte prosím na paměti, že se to děje u mnoha dalších vrstev, nejsou nastaveny žádné dotazy definice a výše uvedený je jen příklad. Navíc některé mapy měly přidané Subtype Group Layers a původně jsme si mysleli, že to je příčina problému, ale vyloučili jsme to.
Jsem s tím zaseknutý a jakákoli pomoc by byla velmi oceněna.<\/P>Děkuji,<\/P>Carlos<\/P>