Ahoj všichni! Jmenuji se Ava Healy, jsem současná studentka magisterského studia zabývající se geografickými informačními vědami/technologií a geografií. Chci se podělit o své zkušenosti jako vracející se studentka na <\/SPAN>Geological Society of America (GSA) Connects Conference<\/SPAN><\/A> a jak můžete získat hodnotu z účasti na této konferenci, která se koná od 19. do 22. října v San Antoniu v Texasu.<\/SPAN>GSA Connects Banner on Ava Healy's experience at Connects in 2024<\/span><\/span><\/SPAN><\/P>Minulý rok jsem se zúčastnila GSA Connects jako <\/SPAN>On To the Future Mentee<\/SPAN><\/A>. Letos jsem On To the Future Mentor. Jsem nadšená, že mohu sdílet své znalosti s rostoucí komunitou geovědců! Vím, že můj pohled jako studentky magisterského studia bude přínosem pro ty, kteří chtějí pokračovat ve své kariéře po bakalářském studiu.<\/SPAN><\/P> <\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.