<\/HEAD>
Ahoj, snažím se identifikovat nejbližší následující měřicí stanici z dat USGS ze sady přehrad.<\/SPAN><\/P><\/SPAN><\/P><\/SPAN><\/P>Vytvořil jsem geometrickou síť obsahující třídu prvků flowline, třídu bodových prvků přehrady a třídu bodových prvků gage. Podle doporučení z dřívějších příspěvků jsem nastavil atribut enabled na false pro body v třídě prvků gage, aby zastavily trasování a resetovaly směr toku v síti na digitalizovaný směr. Po přiřazení HydroID k oběma třídám bodových prvků jsem provedl nástroj "Find Next Downstream Junction" s nadějí, že HydroID nejbližších následujících měřicích stanic se objeví v atributové tabulce třídy bodových prvků přehrady, avšak získal jsem pouze HydroID nejbližších následujících bodů přehrady místo gage. Je to proto, že nástroj může najít pouze další následující spojení stejné třídy bodových prvků? Existuje nějaký způsob, jak mohu najít další následující spojení jiné třídy bodových prvků v síti?
<\/SPAN><\/SPAN><\/P><\/P><\/P>Je možné získat python skript nástroje "Find Next Downstream Junction" a upravit ho tak, aby vykonával funkci hledání dalšího následujícího spojení jiné třídy bodových prvků? Jak bych to mohl realizovat?<\/SPAN><\/SPAN><\/P><\/SPAN><\/P><\/SPAN><\/P>Moc děkuji!<\/SPAN><\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>