Pracuji na nástroji už několik let a postupně jej aktualizuji na základě zpětné vazby a potřeb uživatelů. Tento nástroj používá Microsoft Power Automate k automatickému kopírování velkého množství dat do různých vrstev, aby uživatelé nemuseli vše dělat ručně. Poslední část pracovního postupu vezme polygon a některé přidružené atributy z ArcOnline hostované feature layer a vloží je do feature layer v našem Enterprise systému. Měl jsem pomoc od Esri, abych to rozběhl (měli jsme hodiny technické podpory v rámci dohody naší organizace). Přiložil jsem screenshot Flow (Copy_to_Portal_PA.png).<\/P>
Nyní testuji proces, zda je proveditelný jako řešení problému, a zdá se, že bude fungovat, ale nemám správně nastavené konkrétní kroky Flow. Opět chci zkopírovat polygonový záznam z hostované feature layer do vrstvy v našem Enterprise systému, ale hostovaná feature layer nyní má related tabulku. Spouštěčem pro kopírování záznamu je aktualizace atributu v related<\/EM> tabulce, kopíruje se rodičovský polygon, některé atributy rodiče a některé atributy dítěte do Enterprise vrstvy. Použil jsem tento skvělý příspěvek<\/A>, abych mohl "vidět" related tabulku v Power Automate, ale můj Flow se nespouští. Na základě předchozí pomoci od Esri existuje další krok\/chybějící krok\/špatně zanořený krok, který to způsobuje, ale nemohu ho najít. Může někdo pomoci? Přiložil jsem dva další screenshoty mého nového Flow (PA_1.png a PA_2.png), abych ukázal, co jsem vytvořil. Dejte mi prosím vědět, pokud potřebujete více informací.<\/P>@NataliyaLys<\/a> @SeanKMcGinnis<\/a> <\/P>