Dobrý den,
používám nástroje pro migraci dat se Sewer UN Essentials Solution. Pracovní postup je vytvořit jednoduché mapování, vytvořit pracovní prostor migrace, aplikovat balíček aktiv do Geodatabáze. Tento proces mi v minulosti fungoval, ale rozhodl jsem se rozšířit essentials balíček o subtypy z rozšířeného UN.
Provedl jsem změny v základním balíčku aktiv pomocí Create Utility Network Copy Workbook and Apply Utility Network Copy Workbook. Poté jsem spustil nástroj create migration workspace, ale výstup balíčku aktiv je prázdný – třídy prvků jsou přítomny v UN Feature dataset, ale migrace ze zdroje do cíle neproběhla, protože v žádné třídě prvků nejsou žádné hodnoty.
Pro vyřešení problému jsem stáhl nejnovější verzi UN, založil nový projekt a provedl následující:
- Vytvořil nové zdrojové údaje pro použití v pracovním postupu s rozšířeným essentials balíčkem
- Spustil migrační pracovní postup bez rozšíření Sewer UN essentials balíčku
- Použil nové zdrojové údaje a spustil migrační pracovní postup bez rozšíření Sewer UN essentials Asset Package
Žádný z těchto testů nefungoval, protože výstup balíčku aktiv z migrace dat je stále prázdný.
Děkuji za jakoukoli pomoc.