Dokončil jsem plán letu v ArcGIS Flight offline v lese a odeslal jej do SiteScan ke zpracování, a i když byly snímky pořízeny správně nad celou oblastí mise, orthomosaik má velké díry a je v něm hodně zkreslení, nejen kolem okrajů, kde by se nějaké zkreslení dalo očekávat. Zkoušel jsem zpracovávat snímky znovu několikrát, včetně nahrání do zcela nového projektu, ale nic se nezměnilo. Toto je teprve můj čtvrtý let v ArcGIS Flight/SiteScan, ale mé tři předchozí lety byly větší a složitější mise a přesto byly zpracovány bez problémů. Má někdo nějaké postřehy a/nebo způsoby, jak tomu v budoucnu předcházet, aby se zabránilo opakovaným letům? Verze SiteScan 4.210.2, verze ArcGIS Flight 5.1, dron DJI Mavic 2 Pro, plán letu měl zapnutou funkci terrain aware a byl zcela offline a během letu se nic zvláštního nestalo. I když je to teprve moje čtvrtá mise, používám tento dron už rok k pořizování snímků a málokdy měl problémy se zpracováním snímků do orthomosaik v jiném softwaru jako DroneDeploy.<\/P>
<\/span><\/P>
<\/span><\/P> <\/P> <\/P>