<\/HEAD>
Ahoj všichni,<\/P>
<\/P>
Snažím se přidat obrázek (.img) do zkušební verze arcgis online. Používám ArcGIS for Server 10.3 a ArcMap stejné verze. Následuje krok za krokem proces, jak se to snažím udělat:<\/P>
<\/P>
- Otevřel jsem soubor obrázku (.img), který má projekci souřadnicového systému WGS_1984.<\/LI>
- Publikoval jsem službu výběrem připojení "arcgis on localhost_6080 (publisher)" s názvem služby "MyMapService"<\/LI>
- Vybral jsem "root" pro možnost publikování služby do složky.<\/LI>
- Vybral jsem všechny výchozí hodnoty v Service Editoru, spustil analýzu, abych se zbavil chyb/varování; sdílel jsem svou službu s "My Content" a 'administrator"<\/LI>
- A publikoval službu.<\/LI><\/UL>
<\/P>
Poté se "MyMapService" objeví v sekci "My Content" s typem "Map Image Layer". Když jsem se pokusil přidat vrstvu do mapy, zobrazila se mi chybová zpráva "Vrstva, MyMapService, nemůže být přidána do mapy.<\/P>
<\/SPAN><\/P>Také jsem zkoušel přidat obrázek do Mosaic Raster Dataset, ale také mi to dává stejnou chybovou zprávu.<\/SPAN><\/P><\/P>Prohlédl jsem všechny předchozí blogy týkající se podobných problémů, ale nenašel jsem řešení. Byl bych vděčný, kdyby mi někdo mohl pomoci to vyřešit. Děkuji!<\/SPAN><\/P><\/P>S pozdravem,<\/SPAN><\/P>Sami<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>