Co právě děláte? <\/STRONG><\/P>Všichni jsme součástí neuvěřitelně chytrých, motivovaných a inovativních týmů, ale tyto týmy se skládají z stejně talentovaných jednotlivců. Přáli jste si někdy, že byste mohli pochlubit cool projektem svého kolegy? Nebo někomu vyprávět o zajímavém GIS problému, který jste kreativně vyřešili? Tak tady je šance pochlubit se tímto talentem… věnujte minutu, sdílejte svou společnost, lokaci a GIS moment v tomto Survey123.<\/P>Tým Infrastructure Electric Solution Engineer sdílel každý svůj úspěch, aby nás nastartoval.<\/P> <\/EM><\/P>„Spolupracoval jsem s utility na mobilním sběru dat a vizualizaci dat, což nakonec pomohlo jejich GIS týmu začít řešení, které zvýší viditelnost a přesnost inspekcí sloupů pro terénní posádky i kancelářské pracovníky.“ - Aaryn<\/EM><\/P> <\/P>„Letos jsem se donutil učit a experimentovat s beta technologií a nakonec dokončil živou demonstraci navzdory velkému riziku technických závad.“ - Cindy<\/EM><\/P> <\/P>„Tým vytvořil zcela novou sadu AI integrovaných řešení pro elektrické zákazníky, testoval editační pracovní postupy s novým webovým editorem, vytvořil 12 nových technických sezení dostupných pro zákazníky a zúčastnil se mnoha průmyslových konferencí.“ - Matt<\/EM><\/P> <\/P>„Pomohl jsem kolegům připravit se na jejich technické prezentace na IMGIS. Od učení technologie, přes tvorbu prezentace až po týden cvičení.“ - Mike<\/EM><\/P> <\/P>„V roce 2024 byl jedním z mých největších úspěchů prezentovat na plenárním pódiu IMGIS o výhodách Network Information Management System a nástrojích používaných k řízení a údržbě síťových dat. Také jsem podporoval tři různé uživatelské skupiny, což bylo skvělý způsob, jak se setkat s mnoha zákazníky, kterým jsem v posledních letech pomáhal.“ - Jess<\/EM><\/P> <\/P>Pokud vás to inspirovalo nebo máte otázky, ozvěte se a pojďme si popovídat, zanechte komentář!<\/P> <\/STRONG><\/P>