Jako člen týmu Global Business Development je součástí mé práce naslouchat problémům, které trápí utility, pochopit skutečné problémy, které mají, a rozpoznat složité situace vyžadující robustní a dobře naplánované řešení. Měl jsem tu čest slyšet tolik úspěšných příběhů během roku 2024.<\/P>
Na ESRI UC 2024 jsem poslouchal lidi z celého světa, jak vyprávějí své GIS příběhy. Slyšel jsem úspěchy v oblasti správy vegetace na přenosových koridorech pomocí lidarových dat a hlubokého učení. Viděl jsem plenární ukázky, které posunuly ArcGIS na jeho hranice a vytvořily skutečně průlomová řešení. Celkově byla atmosféra spolupracující a zaměřená do budoucna. Pokud chcete vidět sami, podívejte se na Plenary Část 1<\/A>, Část 2<\/A> a Část 3<\/A>.<\/P> Na IMGIS 2024 jsem slyšel o nové funkci ArcGIS Field Maps nazvané Tasks, byl jsem inspirován použitím GeoAI ke zlepšení uživatelského zážitku a automatizaci procesů. Viděl jsem naše zákazníky z utility používat technologii Esri k řešení problémů a poskytovat svým týmům i zákazníkům důležité informace a analýzy vše v uživatelsky přívětivém formátu. Celkově byla nálada inspirativní a působivá. Pokud chcete slyšet sami, podívejte se na Plenární zasedání<\/A>.<\/P> Když moji kolegové a já začínáme plánovat rok 2025, rádi bychom slyšeli od vás. Co chcete vidět? Co bychom měli vytvořit? Jaká témata jsou pro vás nejcennější? Jak rádi komunikujete; videa, e-maily, hovory, osobní setkání? Rádi mluvíte s ostatními utility? Zanechte své komentáře níže.<\/P>
Na IMGIS 2024 jsem slyšel o nové funkci ArcGIS Field Maps nazvané Tasks, byl jsem inspirován použitím GeoAI ke zlepšení uživatelského zážitku a automatizaci procesů. Viděl jsem naše zákazníky z utility používat technologii Esri k řešení problémů a poskytovat svým týmům i zákazníkům důležité informace a analýzy vše v uživatelsky přívětivém formátu. Celkově byla nálada inspirativní a působivá. Pokud chcete slyšet sami, podívejte se na
Když moji kolegové a já začínáme plánovat rok 2025, rádi bychom slyšeli od vás. Co chcete vidět? Co bychom měli vytvořit? Jaká témata jsou pro vás nejcennější? Jak rádi komunikujete; videa, e-maily, hovory, osobní setkání? Rádi mluvíte s ostatními utility? Zanechte své komentáře níže.<\/P>
Im dealing with precise location of Assets, (Electric Poles), compared to our mapping. We are using Field Captured images to geo code the location of the images to the point we have mapped and decide if its needs to be moved in our mapping. Currently it takes multiple steps to accomplish. I see it being benificial to others.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.