<\/HEAD>
Používám ArcGIS Pro, mám na své mapě několik vrstev, jedna byla vytvořena, když jsem se pokoušel ručně digitalizovat pokrytí půdy na základě satelitních snímků, ale od té doby jsem získal přístup k soukromým datům založeným na terénních průzkumech a chci tato data použít při vytváření 2km bufferů kolem středu mých studijních lokalit, ale stále chci použít svou ručně digitalizovanou vrstvu k doplnění dat, která nejsou zahrnuta v soukromých datech, což jsou převážně sousední farmy obklopující chráněnou krajinu, kterou studuji.<\/P>
<\/P>
V podstatě hledám způsob, jak sloučit kategorie typů pokrytí, které jsem vytvořil, a ty, které používali soukromí firemní průzkumníci; například to, co nazývám "Forest", chci také jejich typ pokrytí "Mixed hardwoods" označit jako "Forest" a pak mít obě tyto kategorie jako součást stejného typu pokrytí.<\/P>
<\/P>
Poté chci být schopen vytvořit 2km buffery kolem středu mých lokalit a extrahovat pouze nejpovrchovější vrstvu polygonů (protože nechci zahrnout mé původní ručně digitalizované polygony, které jsou přítomny na soukromých pozemcích), takže chci mít informace ze soukromých zdrojů tam, kde jsou dostupné, a pak mé ručně digitalizované polygony pro vyplnění chybějících míst.<\/P>
<\/P>
Jakákoli pomoc nebo odkazy na možnost komunikace s zkušeným uživatelem by byly velmi vítány!<\/P>
<\/P>
Děkuji,<\/P>
<\/P>
- Reid<\/P><\/BODY><\/HTML>