Poté, co jsem si všiml existence této komunity specifických otázek pro Power Automate, zveřejnil jsem zde také příspěvek z původního tématu ve fóru Survey123. Je to poprvé, co vytvářím webhook, a mám potíže pochopit, jaké může být předběžné znalosti.<\/P>
<\/P>
Řídil jsem se dokumentací pro nastavení custom connector v Power Automate cloud:Jak vytvořit ArcGIS Survey123 Connector pro Microsoft Power Automate pro použití s Arc (esri.com...<\/A><\/P>A také v rámci Survey123:Webhooks013ArcGIS Survey123 | Dokumentace<\/A>Dokončil jsem dokumentaci na straně Power Automate, ale potřebuji získat Payload URL při vytváření webhooku v Survey123<\/P><\/span><\/P>V Power Automate byl custom connector úspěšně ověřen a podařilo se mi získat seznam svých průzkumů a schéma mého průzkumu:<\/P> <\/P><\/span><\/P> <\/P>V jakém pořadí a kde potřebuji získat Payload URL z Power Automate pro použití v webhooku Survey123, a také jak přesně by měly být definovány webhook.events<\/STRONG> <\/SPAN>pro případ, kdy je jednoduše odeslán nový průzkum.<\/P>Jakmile je to hotovo, jak pak přenesu tento connector do Power Automate cloud pro vytvoření flow. Takže když je odeslán nový průzkum, tento custom connector je aktivován webhookem. Předpokládám, že to může souviset s stránkou AddData, ale dokumentace není dostatečně konkrétní.<\/P><\/span><\/P> <\/P>Jakékoli další informace nebo rady by byly velmi oceněny, protože mám pocit, že už jsem téměř u cíle.<\/P>
A také v rámci Survey123:
<\/span><\/P>V Power Automate byl custom connector úspěšně ověřen a podařilo se mi získat seznam svých průzkumů a schéma mého průzkumu:<\/P> <\/P><\/span><\/P> <\/P>V jakém pořadí a kde potřebuji získat Payload URL z Power Automate pro použití v webhooku Survey123, a také jak přesně by měly být definovány webhook.events<\/STRONG> <\/SPAN>pro případ, kdy je jednoduše odeslán nový průzkum.<\/P>Jakmile je to hotovo, jak pak přenesu tento connector do Power Automate cloud pro vytvoření flow. Takže když je odeslán nový průzkum, tento custom connector je aktivován webhookem. Předpokládám, že to může souviset s stránkou AddData, ale dokumentace není dostatečně konkrétní.<\/P><\/span><\/P> <\/P>Jakékoli další informace nebo rady by byly velmi oceněny, protože mám pocit, že už jsem téměř u cíle.<\/P>
Typically, the ArcGIS connector for Survey123 in Power Automate will automatically configure the webhook in the Survey123 settings. So the manual setup portion is not needed. However, recently, there has been some change that prevents this action from taking place, so the webhook configuration never makes it back to Survey123 - and that's why I was on this forum and ran into your post, as we are running into an issue where the webhook configuration isn't being sent over from Power Automate to the survey settings.
Here's a screenshot of what your survey settings should look like if you have flows using those surveys:
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.